سطح مبتدی 1(101) – A1 Low

عزیز 
مرحله اول آزمون: سطح A1 Low

  • پس از پاسخ به هر سوال، دکمه بعدی را بزنید تا سوال بعد برای شما نمایش داده شود و در انتها، پایان آزمون را بزنید تا به مرحله بعدی هدایت شوید. برای پاسخ به هر مرحله آزمون 15 دقیقه زمان دارید.
  • حداقل نمره قبولی در این مرحله 66 نمره از 100 نمره است که معادل 10 پاسخ صحیح از مجموع 15 سوال است.
  • با کسب نمره قبولی در این مرحله می‌توانید آزمون را در سطح بالاتر A1 High ادامه دهید.
شما برای استفاده از این فرم نیاز به وارد شدن دارید.

CEFR چیست؟

CEFR یا چهارچوب اروپایی مشترک مرجع، یک از چهارچوب‌هایی است که تسلط افراد را در استفاده از زبان‌های خارجی توصیف می‌کند. اگرچه چهارچوب‌های مختلفی برای این منظور وجود دارد، CEFR که یک چهارچوب اروپایی است به چهارچوب استاندارد جهانی برای توصیف توانایی زبانی به‌خصوص زبان‌های اروپایی شامل بدل شده است.

CEFR به هیچ آزمون به‌خصوصی متصل نیست ولی اغلب آزمون‌های استاندارد زبان، سطح معادل CEFR نیز ارائه می‌دهند.

آزمون سراسری

سطح مبتدی 1 (A1 Low)

شما می‌توانید عبارت‌های ساده و روزمره و عبارت‌های بسیار ابتدایی که برای رفع نیازهای اساسی به‌کار می‌روند را بفهمید و استفاده کنید.

سطح مبتدی 2 (A1 High)

شما می‌توانید خودتان و دیگران را معرفی کنید. می‌توانید برای کسب اطلاعات شخصی سوال بپرسید، سوالاتی نظیر “کجا زندگی میکنی؟”، “چه کسانی را می‌شناسی؟” و چه چیزهایی داری؟”. شما می‌توانید با دیگران ساده داشته باشید مشروط بر اینکه شخص مقابلتان به‌آهستگی صحبت کند و آماده باشد تا به شما کمک کند.

سطح مقدماتی 1 (A2 Low)

شما می‌توانید جملات و عبارات پرتکرار در موضوعات مرتبط با خودتان (مثل اطلاعات شخصی، اطلاعات خانوادگی، خرید کردن، جغرافیای محلی و کار) را بفهمید و به‌کار ببرید.

سطح مقدماتی 2 (A2 High)

شما می‌توانید در کارهای ساده و روزمره مکالمه کنید، کارهایی که نیازمند تبادل مستقیم اطلاعات هستند. همچنین می‌توانید به زبان ساده درباره پیشینه خود، محیط اطراف و نیازهای ضروریتان صحبت کنید.

سطح متوسط 1 (B1 Low)

شما می‌توانید نکات اصلی متون استاندارد را در موضوعات آشنا بفهمید. موضوعاتی که در محیط کار، تحصیل، تفریح و غیره با آنها روبه‌رو می‌شوید. شما می‌توانید اکثر مشکلاتی که ممکن است در سفر به یک کشور انگلیسی زبان با آنها مواجه شوید را حل کنید.

سطح متوسط 2 (B1 High)

شما می‌توانید متون ساده ولی منسجم با موضوعات آشنا و موردعلاقه‌تان تولید کنید. شما می‌توانید تجربیات، رویدادها، آرزوها و رویاهایتان را توصیف کنید. همچنین می‌توانید به اختصار برای نظرات و برنامه‌هایتان دلیل و توضیح ارائه دهید.

سطح فوق متوسط 1 (B2 Low)

شما می‌توانید ایده اصلی متون پیچیده انتزاعی و غیر انتزاعی را متوجه شوید. همچنین می‌توانید بحث‌های فنی در رشته تخصصیتان را دنبال کنید. شما می‌توانید با تسلط و بدون تعلل مکالمه کنید، به گونه‌ای که مکالمات عادی با افراد انگلیسی زبان، بدون سختی برای طرفین کاملا مقدور است.

سطح فوق متوسط 2 (B2 High)

شما می‌توانید در طیف وسیعی از موضوعات متونی واضح و با جرئیات دقیق بنویسید و دیدگاهتان را درباره موضوعی بیان کرده، نکات ضعف و قوت آن را بررسی کنید.

سطح پیشرفته 1 (C1 Low)

شما می‌توانید طیف وسیعی از متون بلند و سخت را بخوانید و معانی ضمنی آن را بفهمید. می‌توانید با تسلط، به صورت خودجوش و بدون نیاز آشکار به گشتن دنبال عبارات صحبت کنید و منظور خود را بیان کنید.

سطح پیشرفته 2 (C1 High)

شما می‌توانید متون واضح، خوش ساخت و دقیق با موضوعات پیچیده تالیف کنید و از الگوهای رایج نوشتار زبان انگلیسی برای نگارش متون منسجم بهره بگیرید.

سطح فوق پیشرفته 1 (C2 Low)

شما می‌توانید به‌سادگی هر آنچه می‌خوانید یا می‌شنوید را بفهمید. می‌توانید آنچه از منابع کتبی و شفاهی خلاصه‌برداری کنید و مباحث را بازسازی کرده و به‌طور منسجم ارائه دهید.

سطح فوق پیشرفته 2 (C2 High)

شما می‌توانید منظور خود را به طور خودجوش، مسلط و دقیق بیان کنید و حتی در شرایط پیچیده تفاوت‌های جزئی معنی را تشخیص دهید.

 

یک زبان‌آموز برای پیشرفت از یک سطح CEFR به سطح بالاتر، به طور متوسط نیازمند 200 ساعت یادگیری تحت نظر راهنما است. با این حال، عوامل متعددی در زمان یادگیری تاثیرگذارند، نظیر: سابقه یادگیری زبان‌های خارجی، شدت مطالعه، سن، میزان مطالعه و مجاورت با زبان خارجی در زمان‌های دیگر.

جدول زیر میزان ساعات یادگیری تحت نظر راهنما را برای رسیدن به هر سطح CEFR نشان می‌دهد. این اعداد صرفا برای راهنمایی هستند و در عمل ممکن است با توجه به نیازهایتان، به مطالعه بیشتر یا کمتر نیاز داشته باشید.

CEFR چگونه سطوح زبان را توصیف می‌کند؟

یادگیری یک زبان جدید فقط یادگرفتن کلمات و دستور زبان نیست. زبان آموز باید یاد بگیرد که به صورت مفید از یک زبان جدید استفاده کند و از مهارتهای خواندن، نوشتن، گوش کردن و صحبت کردن برای برقراری ارتباط استفاده کند. CEFR با توصیف میزان تسلط فرد بر زبان دوم فرآیند طبقه بندی را انجام می‌دهد. توصیف طبقات مستقل از زبان انجام شده و می‌تواند برای هر زبانی به‌کار رود.

CEFR دارای شش سطح ارزیابی است. A1 پایین‌ترین و C2 بالاترین سطح است. یادگیرندگان در سه گروه متمایز طبقه بندی می‌شوند و هر گروه نیز دو زیر گروه دیگر دارد.

  1. سطح پایه:‌  A1 و A2
  2. سطح مستقل: B1  و B2
  3. سطح ماهر: C1 و C2

تاریخچه CEFR

در دهه 90 میلادی، شورای اروپا برای تشویق همکاری معلمان زبان در سرتاسر اروپا CEFR را گردآوری کرد. هدف اصلی شورای اروپا، بهبود شفافیت برای کارفرمایان و موسسات آموزشی بود که نیازمند ارزیابی تسلط زبانی داوطلبان خود بودند. از این رو، این چهارچوب به منظور استفاده در آموزش و ارزیابی زبان‌های اروپایی تالیف شد.

CEFR آزمون نیست بلکه مجموعه‌ای از عبارات بیان توانایی است. این عبارت‌ها بیانگر توانایی یک کاربر در استفاده از زبان خارجی در هر سطح از تسلط هستند. به عنوان مثال، در سطح B1 یک کاربر “می‌تواند متونی منسجم با موضوعات آشنا یا مورد‌علاقه تولید کند”. یک معلم زبان می‌تواند از این عبارت‌ها استفاده کند تا شما را ارزیابی کند و نقاط ضعف شما را پوشش دهد.

اهمیت CEFR چیست؟

در اروپا و به‌خصوص در محیط آکادمیک، CEFR راهکار استاندارد توصیف سطح تسلط در یک زبان خارجی به‌حساب می‌آید. اگر کسی بیش از یک زبان خارجی بداند، که این امر در اروپا عادی است، استفاده از  CEFR شیوه‌ای ساده و استاندارد برای توصیف توانایی‌هایش در دو زبان یا حتی بیشتر است. در مدارس و دانشگاه‌ها، CEFR چهارچوب استاندارد مورد استفاده در سراسر اروپا است.

با این حال، در محیط کاری CEFR هنوز خیلی مورد استفاده نیست. اگر تصمیم دارید در رزومه حرفه‌ای خود از CEFR استفاده کنید، بهتر است که از توصیفات مخصوص به هر سطح به همراه نمره شرکت در یک آزمون استاندارد استفاده کنید.

چه کسانی از CEFR استفاده می‌کنند؟

در آموزش زبان و به‌خصوص در آموزشگاه‌های خصوصی CEFR به طور گسترده مورد استفاده است. در بسیاری از کشورها CEFR جایگزین سیستم‌های قدیمی سطح‌بندی زبان شده‌است. اغلب وزارتخانه‌های آموزش در کشورهای اروپایی اهداف آموزشی بر پایه CEFR برای فارغ‌التحصیلان دبیرستان تعیین کرده‌اند. به عنوان مثال، سطح B2 برای زبان خارجی اول و B1 برای زبان خارجی دوم. در بازار کار، هنوز اغلب از آزمون‌های استاندارد مثلا IELTS جنرال برای توصیف سطح زبان استفاده می‌‌شود.

پذیرش CEFR در خارج از اروپا رو به افزایش است و برخی کشورهای آسیایی و امریکای لاتین نیز آن را در نظام آموزشی خود پذیرفته‌اند.

آیا CEFR نقطه ضعفی دارد؟

بسیاری از آموزگاران نسبت به گستره وسیع هر سطح CEFR به آن انتقاد دارند. هر یک از شش سطح CEFR بازه وسیعی از مهارت‌ها و قابلیت‌ها را شامل می‌شوند. زبان آموزی که تازه به سطح B1 رسیده و زبان‌آموری که نزدیک سطح  B2 است ولی هنوز به این سطح نرسیده، هر دو زبان‌آموز B1 به‌حساب می‌آیند. با این حال اختلاف زیادی بین تسلط این دو شخص وجود دارد.

در عمل، معلمان و آموزشگاه‌ها مجبورند که هر یک از شش سطح CEFR را به بخش‌های کوچک‌تری تقسیم کنند. از این رو، در آموزشگاه زبان سفیر، هر سطح CEFR بر پایه کتاب Touchstone به سطوح متعددی تقسیم شده است.

اسکرول به بالا

سایت در حال بروزرسانی می‌باشد

شرکت
در تعیین سطح

شرکت در تعیین سطح آنلاین